torstai 7. kesäkuuta 2012

Loppuneet tuotteet

Oon täs saanu jo muutaman purnukan käytettyä loppuun, mut vielä en uskalla innostua ostamaan uutta, koska varastoissa on ihan tarpeex kosmetiikkaa.
Tässäpä ois muutama arvio:

Nivea Angel Star-suihkugeeli
Hmm.. ainoo hyvä asia tässä oli söpö puteli ja tuotteen koostumus. Vaikka yleensä Nivean tuotteet ovat juuri sopivia omalle iholleni, tää oli vaan jotain aika kauheeta. Tuotteen sanotaan tuoksuvan ihanalle vadelmalle, mutta omasta mielestäni tuoksu oli niin keinotekoinen että siitä tuli ihan huono olo. Eipähän tarvii tätä enää ostaa, tai muitakaan Angel Star-tuotteita.

Toinen arvio on  Herbinan Hellävarainen silmänympärysvoide
Hellävarainen silmänympärysvoide sisältää helmiäispigmenttiä, joka heijastaa valoa ja häivyttää tummia silmänalusia ja juonteita.

Kosteuttava ja helposti imeytyvä samettinen voide sisältää valkoista teetä, jojobaöljyä, allantoiinia sekä E- ja B5-vitamiineja, jotka suojaavat ja rauhoittavat silmänympärysten herkkää ihoa. Voide on hajusteeton, väriaineeton, mineraaliöljytön ja dermatologisesti testattu. 
Itse en huomannut mitään tummien silmänalusien haihtumista, mutta muuten tuote oli todella hyvä. Itse käytän silmänympärysvoiteita lähinnä sen takia että iho on niin kuiva, ja jos en käytä niin meikatessa silmänympäryksistä irtoaa nahkaa suikaleina. Todellakin kosteuttava tuote, joka ei kirvelly yhtään, edes talven vaurioittamalla iholla. Tulen varmasti ostamaan tuotteen uudelleenkin, kunhan ensin saan pari muuta voidetta käytettyä.
Ja viimeisenä Biotherm Aquasource-kosteusvoide
 Myöskin talvi-iholle loistotuote, mutta näin alkukesästä huomasi että voide rupesi rullautumaan kasvoilta meikatessa, vaikka annan tuotteen imeytyä aamuisin 0.5-1 h. Ensi talveksi voisi sitten ostaa taas uuden, mutta nyt pitää käyttää noita muita voiteita pois.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)