sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lopu jo!

Sarjassamme tuotteet jotka vaan kestää ja kestää. Kuten tiedätte, ostan aika paljon kosmetiikkaa... eli sen suhteen en ole turhan pihi. Mutta siinä taas pihtailen, että vaikka tuote ei olisi hyvä, en halua/voi/pysty heittään sitä pois vaan se on käytettävä vaikka väkisin. Ja en tietenkään tarkoita sellaista tuotetta joka tekisi hallaa iholleni tms.

Mutta pari sellaista tuotetta, joiden loppumista odotan kuin kuuta nousevaa on EkoPharman Lakka-Tyrni puhdistusgeeli ja seerumi.


Mistähän sitä aloittais??
Ensinnäkin, nää molemmat haisee. Sellaselle keinotekoiselle. Mulla oli joskus aikanaan H&M:stä ostettu suihkugeeli, joka tuoksu just sellaselle halpikselle ja ummehtuneelle. Et näissä ei oo sellanen "normaali" luonnonkosmetiikan vihreä tuoksu, mikä olikin yllätys. Sit on sysirumat pullot. Tai ainakin etiketit, sillä seerumin pullo on ihan kiva ja vanhanaikainen. Mutta toi putsarin pullo.. Huh huh.
Ostin ton seerumin I Love Me- messuilta ja sain kaupanpäälle ton putsarin, kasvovoiteen (jonka vaihdoin ystäväni Tarjan kanssa saman sarjan kynsinauhaöljyyn josta tykkään) ja käsivoiteen. Kuulemma siitä voiteesta ei ollu mihinkään, enkä ihmettele. Myyntipuhehan meille oli se että heillä on varaa antaa niin paljon näytteitä, koska tuotteet myyvät itse itseään. Kun käytetään näitä, ihastutaan ja tullaan ostaan lisää. No ei ihan päde mun kohdalla.
Seerumia pitäisi käyttää pelkiltään iltaisin, ilman erillistä kosteusvoidetta. Kokeilin sillein 3 iltaa, mutta iho oli vaan tuskasen kiristävä koko ajan sen jälkeen. Lisäksi seerumi jättää ällöttävän kalvon tunteen kasvoille, joka tuntuu kasvojen reunoilla johon levittämisen on lopettanut. Jos ymmärrätte mitä haen takaa. Ja tää on lirua. Yök. Pipettiannostelija on kiva, mutta nyt kun rupee oleen loppusuoralla, tuntuu ettei pipetillä saa kunnolla kun seerumia on jäljellä n. 1-1,5 cm pohjalla...


Puhdistusgeeli on kirkasta ja erittäin litkua. Tätä löträä koko ajan liikaa (mikä on ihan hyvä) ja se tuntuu vaan pyörivän iholla. Ei vaahtoudu. Ystäväni Heidi sanoi että tällä ei lähde meikki pois. Itse en ole edes yrittänyt, vaan käytän tätä kakkosvaiheen putsarina.
Jos jotain plussaa tästä pitää sanoa, niin ainakin tää on hellävarainen. Mut se vaan ei aina riitä.


Pullosta oli vaikee saada näkymään paljon tavaraa on vielä jäljellä, mutta onneksi jo alle puolet. Välillä meinaan luopua toivosta ja siirtää pullon vaikka kainaloidenpesuaineeks. Miksei se lopu jo????
Noh, oon tässä menettäny muutaman päivän käyttömahdollisuuden, koska sairastuin iki-ihanaan oksennustautiin. Vieläkin on jotenkin hajuherkkä olo, enkä todellakaan ole pystyny tän kanssa läträämään. Uh.



Tässä vielä incilistat, jotka on melko suppeat. :) Incit ei vielä itselleni täysin aukea, mutta opettelen koko ajan. Joku näissä ei vaan toiminu mulla. Seerumin etikettiä piti vähän repiä auki että näkee missä vaiheessa kulutusta mennään.

Onko tuttu tunne tää et joku tuote jonka haluaa loppuvan, ei vaan tunnu sitä tekevän? Tai onko EkoPharma merkkinä tuttu?

-T

6 kommenttia:

  1. Tuttu tunne. Mulla on Clarinsin puhdistusaine, joka ei-vain-lopu! Todennäköisesti syy kyllä on minussa, sillä vaikka tuote on oivallinen puhdistaja, inhoan Clarinsin hajusteita. Eikä se tökötinpiru kulu, jos ei sitä käytä. Mutta ei niin kallista viittis poiskaan heittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin ärsyttävää. Mut onneks kaikki kuitenkin pikkuhiljaa kuluu :) vaikka käyttäis vaan kerran viikossa.

      Poista
  2. Minulla tuollaisia ikuisuuden kestäviä tuotteita ovat kaikki hiusjutut. Vartalovoiteen käytän parissa viikossa ja suihkugeelin ehkä kolmessa, mutta joku tyvikohote tai muotovaahto kestää vuosia. Ja kuulun myös näihin, jotka käyttävät väkisin tuotteet pois. Nyt olen tosin pikku hiljaa alkanut laittaa tuotteita eteenpäin, kun sain esim. yhdestä kesätyöprojektista muovikassillisen hiuskamaa. Kasvoputsareita kerääntyy myös kauheat kasat aina, niinkuin edellisen postauksesi perusteella sinullekin, ja ne eivät edes säily kauaa :/
    Minun uudenvuodenlupaukseni kosmetiikan suhteen on hassua kyllä se, että yritän lopettaa tuotteiden väkisin käyttämisen. Käytän sitä, mikä miellyttää juuri nyt. Toivon tämän silti vähentävän turhaa ostamista, sillä ei siinäkään mitään järkeä ole, että ostaa tuotteita, jotka sitten parin viikon päästä laittaa eteenpäin.
    Mutta joo - tiedän tunteesi noiden ikuisuustuotteiden kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en tajuu miks mää en vois kans vaan pistää menemään tuotteita joista en pidä. Mut niin kauan kun ne ei oo haitallisia mulle tai muuten vaan sopimattomia, niin en vaan raaski. :O

      Poista
  3. Minullakin on ollut tuo seerumi, joiltain messuilta sen joskus haksahdin ostamaan. Ei jättänyt mitään sen ihmeellisempää vaikutusta. Tuoksu oli kokeiluhetkellä jotenkin kivan makea, mutta loppujen lopuksi jäi käyttämättä. Heitin lopulta roskiin, koska oli jo ehtinyt vanhentua :) Muutoin olen myös aika huono heittämään roskiin mitään, mikä ei ole loppuun käytetty. Joskus kun siivoaa kaappeja, on silti vain pakko heittää pois tai antaa eteenpäin. Mielummin antaa tietenkin jollekin, joka tuotteen käyttää loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota ei kyllä haksahda ostaan enää toistamiseen. Uh. :)

      Poista

Mielipiteitä? :)