sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joukostamme poistuneet syyskuu -15

Syyskuun loppuneet tulee nyt viiveellä. Osa lukijoista tietääkin että jouduin viemään rakkaan Myssy -kissani lopetettavaksi ja se oli mulle todella kova paikka. Totaalinen romahdus josta selvittiin sairaslomalla ja lääkkeillä. Ei ihan ensimmäisenä tullut mieleen päivittää blogia. Viikko meni itkiessä ja nukkuessa. Vieläkin välillä itku tulee kun ajattelen asiaa... Myssy oli mun lapsi. Mutta nyt on päästy takasin elämän makuun ja kerrotaan sitten niistä loppuneista.


Koppa täytty taas kivasti. Joka kuun alussa katson purkkejani ja tuskailen et eihän tässä kuussa kerkee mikään loppumaan. Mutta sitten niitä tuleekin aika paljon.


Nassu:

Gatineau Melatogenine Suncare Anti-Aging Repair Balm. Kosteuttava voide joka tuntui ihanalta iholla. Ei oikein muuta muistikuvaa..

Mia Höytö Kaunis -puhdistusgeeli. Tuoksui vessanpesuaineelta. Käytin kaikkia näitä Höydön tuotteita kerralla saaden aikaiseksi kipeitä paukamia ihon alle. Tuotteita yksittäin käytettynä tätä ongelmaa ei ollut. Puhdistusgeeliä käytin iltaisin kakkosvaiheen putsarina. Kuivatti ihoa. Onneksi loppui. Sääli, sillä purkit on kauniita ja nimet ihania.

Collin Anti-Ageing Cleansing Milk. Alussa tätä käyttäessä (talviaikaan) ihoni muuttui röhelöiseksi ja kuivaksi. Jätin tämän odottelemaan lämpimämpiä kelejä jolloin tämä toimi hyvin. Perus puhdistusmaito joka poisti meikit hellävaraisesti. Käytin ykkösvaiheen putsarina.

Collin Refreshing Toning Mist. Rakastuin tähän tuoksuun, jota joku voisi kutsua mummotuoksuksi. Tästä meinaan tuli vahvasti mielikuva lapsuudesta mummilassa. En tiedä miksi. Spraypullosta olisi voinut suihkia suoraan kasvoille, mutta itse laitoin tätä vanulapun kautta. Kiva tuote, mutta pärjään ilmankin. Tuoksua jää ikävä.

Mia Höytö Lumous -seerumi. Tämä ei oikein tehnyt iholle mitään. Paitsi kuivatti. Koostumus oli vesimäistä ja tämä piti taputella iholle, muuten se vaahtosi. 

Dr. Hauschka Sensitive Care Conditioner / Ihokuuri S. Sain näitä ampulleja viikon tarpeiksi Tarjalta kun kerroin hänelle iho -ongelmistani. Joka sitten myöhemmin todettiin Rosaceaksi. Iho tykkäsi näistä vesimäisistä ampulleista ja rauhottui selvästi, mutta punoitus palasi heti kuurin loputtua. 

The Body Shop Vitamin E Night Cream. Mun iho ei oo oikein tykänny näistä Vitamin E -linjan tuotteista, mutta tää ei ollu niin paha. Ihan kivasti kostetutti, eikä ihoa kirvellyt, muistaakseni ainakaan kovian paljoa. En silti tule ostamaan tätä lisää. Sain tämän Tarjalta lahjaksi.


Tukka:

TRESemmé 7 Day Smooth System Conditioner. Ekan kerran elämässä varmaan loppui hoitoaine ennen shampoota. Syy on se että mieheni käytti tätä partaansa. :) Yhdessä shampoon kanssa oikein toimiva kokonaisuus. Vähän on vaan jäänyt se näiden kanssa yhteen kuuluva seerumi/suoristusaine käyttämättä. Teki hiuksista pehmeät ja selvitti ne hyvin. Ei kuitenkaan mitään wau -efektiä aiheuttanut.

Klippoteket Dry Shampoo. Tarviiko edes sanoa mitään? Edelleen tykkään tästä.

Herbina Marja Spa Tuuheuttava Kuivashampoo. Nappasin tämän vaihtoringistä koska uusia kuivashampoita on aina kiva kokeilla. Todella voimakkaan marjainen tuoksu, melkein jo ällöttävä. Mutta ajoi asiansa. Ei antanut niin paljon tuuheutta ja rakennetta kuin Klippoteket, mutta muuten oikein toimiva.


Kroppa + jalat:

Compeed Cracked Heel Overnight Cream. Jalkavoide halkeileville kantapäille. No, niistä mulla ei oo koskaan ollut kokemusta. Tää oli ihan ok kamaa. Omat jalkani eivät kärsi pahasti kuivuudesta, kantapäissä nyt on aina sellasta pientä sarveistumaa, mutta siihen tämä ei tehonnut mitenkään. Olen käyttänyt parempiakin.

Guess Girl Shower Cream. Tämä hajuvesi on mulla nyt arkikäytössä. Suihkugeeli tuoksuu samalle, miedompana tietysti. Suihkugeeleistä on niin hankala kertoa mitään. Pesi hyvin, tuoksui hyvälle.


Muut:

Lumene Gloss & Care Kynsilakan poistoaine. Nääkin kuuluu samaan kastiin kun suihkugeelit. Mitä kertoa? Poisti kynsilakat eikä jättänyt kynttä sellaiseksi valkoiseksi niinku jotkut halpispoistoaineet tekevät. Varsinaista öljyisyyttä en huomannut.

Mavala Mavadry kynsilakan pikakuivattaja. Tää on vaan loistava. Kuivattaa kynnet supernopeesti ja antaa upean kiillon. Pitäis taas ruveta lakkailemaan kynsiä. Se on vaan niin turhauttavaa ku töissä ne menee samantein pilalle...

We Care Icon Matt Wear Long -Lasting Makeup. Tavoitemeikeissä ollut meikkivoide tuli tiensä päähän. Tämä on hieno hetki. :) Näitä meikkivoiteita kun on niin paljon niin mulle se on loppu sillon kun ravistamalla ja käteen hakkaamalla ei saa enää mitään ulos. Enää tää ei toiminu mun iholla. Voi myös johtua siitä että oli jo ollu niin kauan auki. Aamulla meikatessa tuli kyllä nätti lopputulos, mutta päivän mittaan rupesi rumasti sulamaan iholta pois.

Babylips, se väritön versio niistä ensimmäisistä ei loppunut, mutta joutui pesukoneen uhriksi. Eikä haittaa yhtään. Tää oli meinaan suoraansanottuna ihan paskaa. Ei kosteuttanut pätkääkään, päinvastoin, tuntui että kuivatti. Nää Babylipsit ei oo yhtään mun juttu, mikä tavallaan harmittaa koska tykkään söpöistä pakkauksista.

Stagecolor Eyeliner Forever. Tämäkin oli tavoitemeikeissä mukana. Tussimainen rajaus on sävyltään ruskea ja tällä sai tarpeen mukaan ohutta tai paksua rajausta. Tussi olikin aktiivikäytössä ja sitten huomasin sen rupeavan kuivahtamaan. Joten pois vaan. Toinen tämmönen tuli tämän tilalle aktiivikäyttöön ja tavoitemeikkeihin mukaan.


Näytteet:

L'oréal Nutri Gold Extraordinary Oil -Cream. Melko rasvaista tuotetta, en nyt muista kosteuttiko miten hyvin vaikka oon näitä ennenkin käyttänyt.

Garnier Pure Active 3 in 1. Tää oli todella tehokasta tavaraa. Koostumus oli todella rakeista, joten tällä sai kunnon hionnan aikaiseksi. Viilentävää ja mun ihoa yllättäen kiristi paljon tän jälkeen, mutta muuten iho tuntui superpuhtaalta ja rasvattomalta :D Varmasti oikein hyvä rasvaiselle iholle. Voisin tätä kyllä ostaa sellaiseksi kerran viikossa tehtäväksi tehopuhdistukseksi.

Nafha Restructuring Care. Voi, Nafhan tuotteet on vaan niin ihania. Yksistään nämä voiteet ei talviaikaan riitä mun iholle, mutta seerumin kanssa toimii. Odottelen kovasti Nafhan omaa seerumia, sellaisen pitäisi olla tulossa sitten kun kehittäjä on siihen tyytyväinen. Nää voiteet on aivan ihania meikin alla.


20 tuotetta, joista 16 täysikokoista ja 4 näytettä/matkakokoa.

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteitä? :)