perjantai 6. toukokuuta 2016

Joukostamme poistuneet huhtikuu -16

Otetaas tää pieni määrä huhtikuun loppuneita jo tällein ajoissa.


Määrällisesti ei siis paljoa, mutta kaikki täysikokoisia mistä plussaa :)


Kroppa ja kädet:

Eucerin pH5 Skin -Protection Hand Wash Oil. Ihana käsienpesuöljy pelasti kätöset talvipakkasilla. Kädet jäi pehmeiksi eikä ihoa kiristänyt. Mitä useammin käsiä pesi, sitä pehmeimmiksi ne tuli. Tätä pitäisi saada taas ensi talveksi. 

Dove go fresh Cucumber & Green Tea Antiperspirantti. Tätä on vielä pikkusen jäljellä, mutta tästäkin tuntui teho häviävän nopeasti. Olen näitä Doven dödöjä käyttänyt useamminkin, mutta enää nää ei toimi...


Hiukset:

Batiste Heavenly Volume -kuivashampoo. Taattua Batiste -laatua. Tuoksuu sellaiselle parfyymisen puuteriselle.. Toimii niinkuin kuivashampoon pitää. Ehkä alan lämmetä näille Batisteille kun näitä on tullut nyt käytettyä. *

L'oréal Préférence Color Extender -väritiiviste tuli hiusvärin mukana. Hiusvärien hoitoaineita olen kehunut aijemminkin eikä tämäkään ole poikkeus. Väriltään tämä oli violettia ja tarkoituksena oli pidentää hiusvärin kestoa. Varsinaista värin tasoitusta en huomannut, mutta muuten toimi mallikkaasti.

Kay Finish Hairspray. Käytän lakkoja todella vähän, eikä tämäkään tehnyt vaikutusta. En oikein tiedä miten viimeistelykiinnettä pitäisi käyttää, mutta käytin tätä pitämään leijailevat haituvat kurissa josta tämä suoriutui n. tunnin ajan. *


Nassu:

L'atelier des Delices Hydra Masque. Ihanan tuoksuinen luonnonkosmetiikan naamio joka rauhoitti ja kosteutti ihoa. Käytin tätä yövoiteen sijaan. Aamulla oli pehmeä ja kosteutettu iho. Liikaa ei kannata tätä laittaa tai jää iholle tahmaisena.

Mia Höytö Valo Eye Cream. Todella riittoisa ja höyhenen kevyt silmänympärysvoide ei ollut tarpeeksi kosteuttava kylmällä ilmalla, mutta koska tämä oli ollut auki jo jonkun aikaa käytin tämän aamuisin pois. Odotin tämän loppumista kuin kuuta nousevaa ja vihdoin se tapahtui. En oikein tykännyt. Ehkä kesällä olisi mennyt.

L'oréal Nutri Gold Extraordinary Oil oli positiivinen yllätys. Tuoksui aromaterapeuttiselta, kosteutti ja imeytyi hyvin. En olisi odottanut tätä L'oréalin tuotteelta. Jotenkin nämä kasvotuotteet on ollut pettymyksiä. Mut tästä tykkäsin.


Muut:

L'oréal le Manicure Remover. Oikein toimiva kynsilakanpoistaja. Iso suuaukko tuli yllätyksenä, en huomannut koko asiaa ennen kuin kaadoin sitä reippaalla otteella vanulapulle ja sitä myöten syliini. Note to self, tarkista suuaukon koko ennen kaatoa. Voisin ostaa lisääkin.

Guess Girl -hajuvesi oli ihanan makean kukkainen tuoksu joka oli erittäin hyvä arkikäyttöön. Pullo on kaunis ja toi kukkakorkki ihana. Vaaleanpunaisesta väristä plussaa.

Boho meikkivoide sit loppui. *postaus* Tykkäsin todella paljon ihan loppuun asti. *


11 tuotetta, joista kaikki täysikokoisia. 

Onko tuttuja juttuja? Ihastuksia? Vihastuksia?

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. L`Atelierin naamio on ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Tuota NutriGold-öljyä oon katellu itekki vähän sillä silmällä,oon kuullu siitä niin paljon hyvää! Kokeilin tuota Valo-silmänympärysvoidetta mut ite en kyl sille lämmenny,oli vähän turhan keposta.. :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan tota öljyä :) En yleensä tykkää Lorealin tuotteista tai öljyistä ylipäätänsä, mut toi toimi.

      Poista

Mielipiteitä? :)