lauantai 17. maaliskuuta 2018

Joukostamme poistuneet helmikuu -18

Ja jos nyt ennen kuun vaihdetta käytäisi läpi helmikuun roskat. Taas on viikko vierähtänyt, tällä kertaa lomaillessa. Olen ottanut vain rennosti, nukkunut, lukenut ja laulattanut Netflixiä. Ja lähes viikon verran vaivannut niskajumi on omalta osaltaan estänyt kaiken aktiviteetin. Pääsin kuitenkin su-ti risteilemään Tukholmaan, että ei tää loma ihan vaan maatessa ole mennyt onneksi.


Nyt ei loppunut niin paljoa tuotteita, mutta kuten edellisessä loppuneet postauksessa mainitsin (muistaakseni siinä) olin todella kipeänä useamman viikon, joten kosmetiikan käyttö jäi vähän vähälle.


Tukka:

Four Reasons Hair Powder, tuo viimeksi ylistämäni hiuspuuterin toinen kappale loppui myös. Tämä vaan on parasta. Mutta kalliimman hinnan takia en raaski ostaa sitä niin usein.

Argan Care Hydrating Styling Cream. En oikein tiedä miten näitä muotoiluvoiteita pitäisi varsinaisesti käyttää koska en muotoile hiuksiani, mutta tämä antoi mukavaa lisäkosteutta ja suojaa föönauksen alle tehden hiuksista pehmeät ja sileät. Pieni tuubi oli matkoilla näppärä ja siellä käytin sitä hoitoaineen sijaan. *

Biozell Suoraväri sävyssä Mystic Violet. Todella toimiva suoraväri joka pysyi yllättävän kivasti luoden joka pesun jälkeen oman vivahteensa hiuksiin. Voisin ehdottomasti käyttää enemmänkin. *

Lush Big -kiinteä hoitoainepala. Ostin tämän palan Lushin pikkujouluista koska olin ihastunut heidän palashampooseen. Mutta tämä pala ei oikein toiminut mun tukkaan. Palaa oli vaikea hieroa tukkaan koska tuntui että siitä ei irronnut mitään. Huuhtelun jälkeen tuntui kuitenkin että tukassa oli jotain... Tuote ehkä toimisi paremmin ohuemmalle hiuslaadulle kuin tämmöiselle paksuhkolle ja karhealle. Puolen välin jälkeen pala katkesi ja päätin että se joutaa jo mennä. Palaa oli muutenkin hankala hieroa hiuksiin ja pienempänä palasena vielä hankalampi... Kätköistä löytyy vielä goodiebagista saatu Sugar Daddy -O Solid Conditioner -pala.


Kädet:

Dirty Works You Soft Touch Hand Cream. Tallinnasta joskus ostettu käsivoide oli ihan ok kamaa. Eniten tässä ilahdutti tuubin ulkonäkö joka oli jotenkin retron näköinen ja sopivasti tyttömäinen. Mutta valitettavasti tämäkään ei riittänyt pitämään kuivia ja kutisevia käsiäni tarpeeksi kosteutettuina. Pidin tätä kylpyhuoneessa ja sipaisin käsiin ennen töihin lähtöä.

Signe Seebid -silkkisaippua, tai se mitä siitä jäi jäljelle. Pala oli jo niin ohut että vaihdoin sen jo toiseen palaan. Tykkäsin tästä tosi paljon, ihana tuoksu eikä kuivattanut niin paljoa kuin jotkut palasaippuat tekevät. Tällä hetkellä käytössä on ystävältä Kreikasta saatu oliiviöljysaippua ja sen jälkeen voisin ottaa käyttöön jemmoista löytyvän toisen Signe Seebidin saippuan. *


Meikit:

Avon Makeup Setting Spray. Tätä olen monesti joutunut huuhtelemaan kuuman veden alla kun suihke on mennyt tukkoon joten nyt päätin että antaa olla. Tuote ei muutenkaan ollut mitenkään ihmeellinen, tuntui että suihke kuivui iholle kovaksi lastuksi ja sen myös näki kun katsoi läheltä. Ei jatkoon. *

Wet'n Wild Cover All Concealer Palette. Ystävältä saatu paletti sisälsi peiteaineen, korostusaineen, punaisuuden neurtaloijan sekä tummuuden kirkastajan. Jotenkin en vaan osannut tätä käyttää. Ja kun tässä hieman siivoilin näitä ei toimivia tuotteita pois niin tämä sai myös lähteä. Anteeksi Minni 💜

NYX Full Coverage Concealer. Myöskään tämä ei toiminut mulla vaan murustui iholla yrittäessäni sitä häivytellä. Ja olihan tämä toki vanhakin, joten pois vain. Mulle ei ole vielä osunut kohdalle oikeasti toimivaa punaisuuden neutraloijaa.

Catrice Eyebrow Filler taas loppui ihan oikeasti. Uusi vastaava on jo ostettu ja korkattu. Hintaansa nähden erittäin toimiva tuote. Saa nähdä ostanko tätä vielä kolmannen kerran lisää vai kokeilenko jotain muuta.


Nassu:

It's Skin Aloe Moist.ure & Calming Mask Sheet. Citymarketista bongasin näitä It's Skinin kangasnaamioita. Ja silloin ihoni oli todella ärtynyt ja kuiva joten kaikki mahdollinen helpotus oli tervetullutta. Naamio tuntui miellyttävältä kasvoilla, ei liian märältä. Rauhoitti ihoa kyllä kivasti, mutta ei kosteuttanut tarpeeksi. Naamion jälkeen iho vaati vielä seerumit ja voiteet päällensä.

Filorga Time -Filler Eyes. Elevenin joulukalenterista tullut silmänympäryvoide tuli heti käyttöön. Ikäväkseni olen huomannut että iän tuomat merkit ovat näkyvissä myös silmissäni. Tämä paksu voide kosteutti hyvin, vähenti pieniä juonteita ja sopi myös meikin alle. Merkki on mulle tuntematon, mutta aion kyllä jossain vaiheessa tutustua tähän tarkemmin.


Näytteet:

Bioline Dolce+ Soothing Nourishing Cream ja Nectar in Drops. Nappasin nämä töistä mukaan helpottamaan ärtynyttä ihoani. Pientä kipristelyä oli iholla huomattavissa, mutta kyllä nämä myös rauhoittivat ihoa.

Favora Uudistava Silmänympärysvoide. Messuilta mukaan napattu näyte pitäisi olla kaikille ihotyypeille ja hellävarainen. Mutta huomasin tämän kirvelevän silmienalusilla, joka on muutenkin kasvojeni herkin kohta.

Whamisa Eye Essence. Sain tämän Elevenin tilauksen mukana valinnaisena näytteenä. Tuote oli nestemäistä joten mietin että onkohan tämä samalla lailla hoitovesi silmille kun on näitä hoitovesiä kasvoille. Osaisikohan joku kertoa tästä? Käytin tätä silmänympärysvoiteen alla tuomaan lisäkosteutta.


16 tuotetta, joista täysikokoisia oli 10 ja näytteitä 6.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Tykkään itsekin Catricen Eyebrow Filleristä ja toinen kappale on ostettuna. Se on todella hyvä tuote ja hitsin edullinenkin, mutta sen jälkeen kokeilen minäkin jotain muuta...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinänsä harmi että kun on löytänyt hyvän niin haluaa silti kokeilla jotain uutta :)

      Poista
  2. "You soft touch" :D :D Ei hemmetti. :D
    Tuo Avonin suihke jättää ihon tosiaankin kuivaksi ja jotenkin liikkumattomaksi. Tuntuu, että naaman liikuttaminen on vaikeaa, ja hymyillessä poskista kuuluu rapinaa. Toisaalta, eipä ainakaan tule heti kiiltonaamaa. En kyllä tiedä, tulisiko ilman suihketta. Tuskin.

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)