tiistai 6. maaliskuuta 2018

Joukostamme poistuneet tammikuu -18

Viime kuussa jäi käsittelemättä tammikuun roskat niin hoidellaan ne tässä alta pois. Eilen sain kuvattua myös helmikuun roskat ja yritän nekin saada tämän viikon aikana käsiteltyä.


Mukavasti tuli koppaan täytettä ja joitakin täysikokoisiakin tuotteita. Tammi- ja helmikuun loppuneet eivät määrällisesti olleet mitään kauhean suuria, johtuen juuri sairastumisestani. En todellakaan jaksanut hoitaa itseäni vaan nukuin lähinnä kaikki vapaahetket.


Tukka:

Sim System4 Oil Cure Hair Mask. Tätä on hehkutettu niin paljon kutisevan päänahan pelastajana että pitihän se hankkia testiin. Valitettavasti en huomannut tämän tuovan kuin hetken avun. Seuraavana päivänä kutina oli jo palannut. Purkki oli kova ja nivelkipujen ollessa kovimmillaan sormissa piti pyytää miestä puristamaan tästä naamiota. Ei siis jatkoon.

Four Reasons Hair Powder on suosikki kuivashampooni. Vaikka se onkin hiuspuuteri. Ei jätä tahmaista tunnetta tai valkoista jauhetta, raikastaa hiukset, tuoksuu hyvälle ja tuuheuttaa. Kaikki mitä kuivashampoolta voin haluta. Ihan pienenä miinuksena annan tässä siitä kuulasta joka purkin sisällä on. Kun herään töihin klo 4 aamulla miehen jäädessä nukkumaan, on se melko kova ääni purkkia ravistaessa. Ostan silti lisääkin.


Kroppa:

LV Perusvoide Plus. Nyt kun on ollut näitä oikeasti koviakin pakkasia, rupesi iho taas kutisemaan ja hilseilemään oikein kunnolla. Tämä perusvoide oli paksua ja melko kosteuttavaa, mutta ei kyllä kutinaan auttanut pätkääkään. Myöskään tuoksuttomuus ei tuonut mitään iloa. Josko tästä oppisin että perusvoiteet eivät ole mun juttu...

Born to Bio Organic Licorice Shower Gel tuoksui ihanalle lakulle. Tätä käyttäessä rupesi aina tekemään mieli salmiakkia tai lakua. Mutta tuli myös mieleen että jos edellisenä iltana olisi sattunut baarissa vetään paljon salmaria niin tätä ei kyllä olisi pystynyt käyttämään :D Tästä ei myöskään tuoksu muuttunut niin paljoa kuin mansikkaversiossa joka rupesi hetken kuluttua haisemaan ihan käyneelle. *

Lush Handy Gurugu Hand Cream. Yökäsivoiteena toiminut purkki oli hyvä. Kosteutti kuivia kätösiäni niin että vielä aamullakin sen tunsi. Purkkimallina tietty huono että ei voinut mukana kuljettaa, eikä tuoksukaan ollut hyvä. Vähän sellainen kumimainen. Mutta siitä huolimatta voisin käyttää tätä lisääkin. *

LV Roll -on Antiperspirant. Jälleen yksi pettymys dödörintamalla. Tämä rupesi haisemaan jo parin viikon käytön jälkeen. Eikä pitänyt kainaloita tuoksuttomina koko päivää. Buu.


Nassu:

Jamela Skin Care Luxurious Gold Crystal Collagen Under -Eye Masks. Ikää tulee vuosi vuodelta lisää ja sen olen ruvennut näkemään niin huultenympäryksellä kuin silmänympäryksillä. Lisäksi alkuvuoden sairastelu toi oman osansa ulkonäkööni... Tehotuotteiksi kokeilin näitä kollageenilappuja jotka olen saanut blogin kautta joskus. Muistaakseni yritin pitää näitä n. puoli tuntia että aktiiviaineet ehtisivät tehdä taikojaan silmänalusilla, mutta se kohta on kasvoissani yksi herkimmistä, niinpä nämäkin rupesivat hetken päästä jo kirvelemään ikävästi. Ihoni onkin ollut tänä talvena todella kovilla. Tästä huolimatta huomasin kyllä pienen eron silmänalusilla. Iho oli selvästi tasoittunut. Ou jee! Mulla taitaa olla jemmoissa vielä jotkut muut laput ja myös huultenympäryksille omansa. *

Ziaja Sensitive Face Mask. Ensi pakkasten tullessa onnistuin jotenkin palelluttamaan kasvoni ja etenkin poskeni. Iholle nousi ryhelmäinen punoitus ja tuntui taas että laitoin mitä tahansa ainetta kasvoille, oli se kuin happoa olisin pistänyt. Olin myös meikittä jonkun aikaa koska pelkkä ajatus meikkien pesusta sai mut itkemään kivusta. Tähänkin vaivaan tarvitsin kaikki tehokeinot mitä löysin.
Ziajan naamio on täysikokoinen ja tulee tällaisessa pussissa. Itse en henkilökohtaisesti pidä pussimuodosta jollei sitä saa suljettua käyttöjen välissä. Tästäkin riitti useampaan kertaan. 
Käytin öisin yövoiteena ja siihen tämä soveltui hyvin. Ei rullautunut, ei kirvellyt, mutta ei myöskään ihan täysin kosteuttanut.

Clinique Age Defense Eye Creamin nappasin joskus miitin vaihtokasasta. Nyt kun sen taas löysin ja ajattelin sen korkata käyttöön, oli se jo mennyt pilalle. Ulos tuli ensin öljyä ja sen jälkeen kokkare itse tuotetta. Että se siitä.

Dr. med. Christine Schrammek Hydra Maximum Eye Fluid. Geelimäisen kevyt kosteusvoide ei talvella ollut tarpeeksi, mutta ajoi asiansa aamukäytössä. Imeytyi nopeasti mutta ei ollut kauhean riittoisaa koska koin että tätä piti laittaa paljon. Plussaa pumppupullosta. *

Bernard Cassiere Milk For All Skin Types ja Lotion For All Skin Types. Kummastakaan ei ole mitään ihmeempiä sanottavaa... Hellävaraisia, kivan tuoksuisia jne. Putsaria käytin ykkösvaiheessa ja kasvovettä lähinnä aamuisin. Vaikkei nämä ihmeellisiä ollutkaan, voisin käyttää lisääkin. *


Meikit:

Elf Liquid Eyeliner sävyssä Plum. Tämä oli mukana pannuprojektissa (josta on tulossa juttua pian) ja tykkäsin tästä. Väri oli intensiivinen ja kestävä ottaakseen huomioon että kyseessä on ns. halpistuote. Ja luumuinen sävy oli mukavaa vaihtelua ainaiselle mustalle.

Rainbow Nail Polish Remover. En tiiä kuuluuko tää nyt tähän kategoriaan, mut olkoot. Hyvä poistoaine, ei tuntunut vahingoittavan kynsiä (kuivattavan) eikä jättänyt jälkeensä valkoista kynsiin. Tuoksukin oli jotenkin raikas.

L'oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation. Ensi kosketukseni tyynymeikkivoiteisiin ja tykkäsin kovasti. Tällä ei saanut niin peittävää lopputulosta, mutta kuulaan ja raikkaan kyllä. Ja ihanan nopea käyttää!! *

Boho Volume & Green -ripsiväri. Yksi parhaimmista luonnonkosmetiikan ripsiväreistä joita olen kokeillut. Tällä sai aivan uskomattomat räpsyripset aikaiseksi. Tuuheutta, pituutta... mutta... tämä varisi. Ihan liikaa. Kesken työpäivän sai sätkyn kun katsoi peiliin. Ei näin. *

W7 Absolute Lashes -ripsiväri. W7 joulukalenterista tullut ripsiväri oli mukava yllätys. Hylsy ja harja olivat kuin suorat kopiot Benefitin They´re Real -ripsarista, erona vain se että omasta mielestäni tämä oli paljon parempi. Tätä käyttäessäni sain kehuja ripsistäni. 

Yanqina Ultimate Maximum Black Eyeliner. Tämänkin kanssa kävi niin hassusti että kun korkkasin tämän käyttöön, oli tämä kuivahtanut. Sain tämän ystävältäni. Sen verran mitä väriä sain kämmenselkääni yrittäessäni saada tätä toimimaan, oli se todella pysyvää. En meinannut saada sitä millään pois pestyä. Merkki on itselleni tuntematon.


Näytteet:

Garnier Pure Active Sensitive Anti -Blemish Soothing Moisturiser. Alussa kirveli, mutta sitten rauhoitti kivasti ja poisti punoitusta. Mutta en ehkä silti ostaisi tätä täysikokoisena.

Bernard Cassiere Royal Jelly Honey Fluid. Tästä tykkäsin paljon. Käytin lähinnä seerumin tilalla tuomassa lisäkosteutusta. Tuoksui ihanalta.


20 tuotetta, joista 15 täysikokoista, 3 matkakokoista ja 3 näytettä. 
Näitähän olikin yllätävän paljon täysikokoisia! Jee!

No, helmikuun saldo jää hieman pienemmäksi. Ja vielä pitäisi tehdä se viime vuoden katsaus loppuneisiin tuotteisiin. Päätin että tänä vuonna en enää säästä roskia vuosikatsausta varten vaan teen ehkä vain kirjallisen yhteenvedon niistä.

*saatu blogin kautta

-T

4 kommenttia:

  1. Bohon ripsiväri on eka luonnonkosmetiikan ripsari, jota olen kokeillut ja toimi oikein hyvin. Ei varissut mulla mainittavammin. Yllätyin miten tyytyväinen siihen olin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki yks toinen Bohon ripsari toimi hyvin. Tästä olin vaan pettynyt miten se varisi :(

      Poista
  2. Four Reasonsin hiuspuuteri oli hyvä vinkki, pitääpä katsastaa se :)

    VastaaPoista

Mielipiteitä? :)